Care sunt criteriile după care să cauți un restaurant de nuntă

Există un anumit stil de nuntă pe care speri să-l atingi? Va exista un cod vestimentar? Ești adeptul stilului mai contemporan și mai eliberat să fii elegant? La ce oră din zi sau din noapte va avea loc? Vei permite participarea celor mici sau este un eveniment dedicat în exclusivitate adulților? Înainte de a începe căutarea locației, este util să aveți o idee despre senzația generală și despre tema pe care o alegeți cu nunta. Găsește o locație care să exemplifice simțul tău personal, iar restul se va împlini de la sine.

Luați în considerare mai întâi elementele esențiale

Prioritățile tale principale pentru ziua nunții ar trebui să fie ghidate alegerea locației tale. Câteva completări posibile sunt prezentate mai jos ca exemple:

·       Locație uimitoare pe acoperiș pentru nuntă;

·       Opțiuni flexibile de  meniuri;

·       Constrângeri de timp pentru recepție;

·    Dacă alegeți să nu utilizați „lista recomandată” de furnizori ai restaurantului, nu ezitați să o aduceți propriile produse;

·       Locația este exclusivă pentru eveniment, deci totul va fi complet privat;

·       O cameră pentru mire și mireasă la fața locului;

Evident, în funcție de acest cerințe puteți reduce numărul de restaurante potențiale. Discutați cu locații potențiale devreme și spuneți-le ce este absolut necesar. Faceți acest lucru rapid, astfel încât să nu ajungeți să fii frustrat mai târziu! Personalul amabil de la restaurantul de nuntă din Ploiești, Events Garden va face totul dincolo pentru a se asigura că aveți o nuntă minunată.

Recunoaște-ți constrângerile

Localurile vor face întotdeauna tot posibilul pentru a satisface dorințele cuplului fericit, dar pot exista anumite restricții pe care nu le pot elimina. Înainte de a fi de acord cu termenii, este important să aflați care sunt acestea. Dacă vă doriți un band la eveniment,  de exemplu, nu ar trebui să rezervați un loc care interzice muzica live.

Luați în considerare cât de multă îngrijorare doriți să vă provocați cu adevărat

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu gol pe care să vă creați decorul de nuntă de vis, o cameră nemobilată sau o zonă în aer liber este perfectă pentru dumneavoastră. Poate fi nevoie de orice, de la toalete portabile și generatoare până la mese, scaune, saltele, argintărie și echipamente de sunet, în funcție de site. Multe cupluri preferă stațiunile all-inclusive deoarece oferă facilități suplimentare sau închirierile acestora pot cost sume considerabile de bani.

 

Comentarii

Postări populare