La exteriorul caselor se recomanda tamplaria din aluminiu

Construirea sau renovarea unei locuinte reprezinta proceduri foarte complexe ce implica mai multe etape, iar una dintre cele finale este alegerea tamplariei potrivite. In acest caz exista o multime de optiuni, iar cei care nu au cunostinte in domeniu se confrunta, de multe ori, cu probleme intrucat nu stiu catre care varianta sa se orienteze.
Totusi, multi aleg aluminiu, intrucat acest material este foarte rezistent, fiind utilizat inca din anii ’30 in Statele Unite pentru cele mai inalte cladiri ale lumii, insa astazi este disponibil intr-o versiune mult mai eficienta si mai practica. Cu alte cuvinte, cei care aleg tamplarie aluminiu DHN se bucura de cateva avantaje importante.

Durabilitate

Durata de viata este unul dintre cele mai mari plusuri, intrucat aceasta poate sa depaseasca cu usurinta chiar si 50 de ani, timp in care se va prezenta in cele mai bune conditii. De asemenea, acest material poate fi reciclat de nenumarate ori in acest timp, fiind, asadar, prietenos cu mediul inconjurator, aspect foarte important in ziua de azi.

Personalizare

De asemenea, acest tip de tamplarie propune nenumarate variante de personalizare, iar pe aceasta cale sunt indeplinite preferintele chiar si celor mai pretentiosi clienti. Aluminiul este folosit de cele mai multe ori in cazul cladirilor de birouri si a zgaraie-norilor pentru ca poate fi adaptat in diferite moduri.

Performante

Din punct de vedere al izolarii termice si fonice in cazul tamplariei din aluminiu exterior DHN exista loc de imbunatatiri, existand alte variante mult mai performante din acest punct de vedere, insa chiar si asa, zgomotele din exterior nu vor fi deranjante, iar pentru a mentine o temperatura stabila nu este nevoie de un efort considerabil.

La capitolul preturi, aluminiul se dovedeste a fi destul de costisitor in comparatie cu alte optiuni, insa dintre toate, acesta promite cea mai lunga durata de viata.

Comentarii

Postări populare