Ce oferte de pret gasim la colantarile auto ?

Orice sofer isi doreste ca propria masina sa arate si sa functioneze perfect, motiv pentru care acorda intotdeauna o atentie sporita ingrijirii sale. In schimb, sunt inevitabile micile neplaceri din parcari sau din trafic, cand apar noi zgaraieturi pe masina, care sunt foarte inestetice, insa si destul de costisitor de remediat. Cu toate acestea, exista si alternative la vopsirea traditionala, astfel ca numeroase persoane se intereseaza de promotii la colantari masini, acest serviciu fiind din ce in ce mai popular, datorita faptului ca aduce cateva avantaje importante.

Economii substantiale

In primul rand, costurile sunt mult mai mici, iar pentru a colanta integral un autoturism de clasa mica sau medie este nevoie de cel mult 1.000 de lei, in functie de tipul de autocolant ales, in timp ce pentru vopsire ar fi fost nevoie de minim 4.000 de lei. Mai mult, soferii au la dispozitie mai multe culori ale autocolantelor din care sa aleaga, acestea fiind mai variate decat vopseaua traditionala, in timp ce atunci cand sunt dorite nuante mai speciale, acestea sunt mult mai costisitoare.

O varianta inspirata

Cei interesati de promotii la colantari masini se bucura si de o lunga durata de viata a autocolantelor, daca sunt alese cele mai calitative dintre acestea, unele rezistand in cele mai bune conditii chiar si 5 ani, fara a se dezlipi pe la colturi. In schimb, exista si variante de o calitate inferioara, dar si mai accesibile din punct de vedere financiar, care promit o durabilitate de circa 24 de luni. Nu trebuie omis nici faptul ca procedura in sine este mult mai simpla decat la vopsirea clasica si se efectueaza in doar cateva ore, in functie de dimensiunile masinii, in timp ce pentru o vopsire integrala ar fi fost necesara alocarea a minim 3 zile pana cand autoturismul sa fie pregatit.

Comentarii

Postări populare